Черно море сдаде Купата след драма с дузпи


Черно море сдаде Купата след драма с дузпи

1028 0

Купата на България ще има нов носител, след като настоящия й притежател Черно море загуби с 3:5 след дузпи от Берое. Редовното време и продълженията на четвъртфинала в Стара Загора завършиха при резултат 0:0. При наказателните удари Марчин Бургхард изпусна за "моряците", докато нито един от изпълнителите в "зелено" не сбърка.

Берое и Черно море се разиграха едва след 25-ата минута и създадоха няколко опасности пред двете врати. Удар от няколко метра на Курьор не уцели вратата. Домакините отговориха с далечен удар на Спас Делев в 40-ата минута, но вратарят на Черно море се справи.

През втората част играта бе по-динамична и двата отбора по-често опитваха атаки към съперника, макар повечето да завършваха без удар към вратата.

Четвърт час преди края Берое изпусна две добри положения, при които Елиаш стреля опасно с глава, а Милисавлевич удари гредата. До края на двубой двата тима не си вкараха гол.

В продълженията Берое бе по-активният отбор и се отчете с три по-опасни удара - два на Спас Делев и един на Филипов, които обаче не затрудниха Китанов. В 119-ата минута Спас Делев бе изгонен за втори жълт картон. За реакция от страна на гостите обаче нямаше време и двубоят остана да се реши с дузпи.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички