Берое започна годината с нулево реми срещу Верея


Берое започна годината с нулево реми срещу Верея
Снимка: БГНЕС

766 0

„Берое“ завърши наравно 0:0 срещу градският съперник „Верея“ в първата си контрола за зимната подготовка.

Само 5 дни след като започнаха своите занимания за „зимата“ беройци изиграха един добър мач с много положения, но не съумяха да отбележат гол. Топката попадна по веднъж във вратата на „зелените“ и „Верея“, но и двете попадения бяха отменени заради засада.

Във втората минута вратарят на Верея сбърка пас, Том пресече и намери Исмаил Иса пред пеналта. Той прехвърли вратата, но топката срещна горната греда.

В 13-ата минута след корнер изпълнен от Спас Делев Венцислав Василев засече с глава, но топката мина на сантиметри от гредата.

В 20-ата минута Пидев центрира към Методи Костов, който се разписа, но попадението бе отменено заради засада.

Атанас Зехиров проби от дясно в 34-ата минута, центрира в наказателното поле където Том засече с крак от точката за изпълнение на дузпа, но топката мина над вратата.

Новото попълнение Георги Сърмов стреля от дистанция в 44-ата минута, но след рикошет топката излезе в корнер. След изпълнението му имаше разбъркване в наказателното поле, което беройци обаче не успяха да материализират.

През втората част спортния щаб на „Берое“ смени целия състав без вратаря Михайлов, но това не промени много обстановката на терена. Беройци доминираха и в първите 15 минути на второто полувреме създадоха няколко флангови атаки и центрирания, но без опасности за вратата на „Верея“.

В 67-ата минута след добра атака за „Берое“ Георги Андонов намери Кирил Личев в наказателното поле. Той стреля, но бранител изби в корнер. След него обаче не се получи опасност пред вратата.

70-ата минута Георги Божилов центрира, Георги Андонов свали към Игор Джоман, който стреля от границата на малкото наказателно поле, но вратаря изби в корнер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички