Берое вкара късни голове на Етър и се намести в 6-цата


Берое вкара късни голове на Етър и се намести в 6-цата
Снимка: beroe.bg

1348 0

Отборът на Берое надделя трудно над Етър в Стара Загора с 2:0 в първи мач за двата тима от пролетния дял на сезона в Първа лига. Старозагорци съумяха да грабнат успеха трудно с голове в последните минути на редовното време, като той е изключитлено ценен, защото поне временно ги настани в първата 6-ца на класирането.

През първото полувреме липсваха по-сериозните положение пред двете врати, като видимо никой не искаше да рискува да получи попадение, а това се отрази на качеството на игра. Все пак през втората част по-високо класираният тим очаквано потърси победата.

Тя обаче дойде драматично и изключително късно. Първо в 89-ата минута Мантека с глава съумя да преодолее Христо Иванов и да изведе своя тим напред в резултата, а само три минути по-късно Мартин Камбуров отбеляза поредно попадение в кариерата си, за да направи успеха сигурен. Опитният нападател засече подаване на Иван Минчев.

Така Берое се настани на 5-ото място с 31 точки - 9 по-малко от 4-ия ЦСКА. Заралии обаче могат да бъдат изместени от тази позиция от 3 тима, които са с мач по-малко - Славия, Черно море и Ботев (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички