Берое разгроми Локо (ГО) в контрола


Берое разгроми Локо (ГО) в контрола
Снимка: beroe.bg

935 0

Берое разгроми Локомотив (Горна Оряховица) със 7:1 в контролна среща, играна на Спортна база „Берое“. Двубоят се проведе под непрестанен дъжд, информират от клуба.

В 25-та минута Берое поведе в резултата след бърза атака. Костов намери Петков в наказателното поле, а той с едно докосване предостави на Коконов, който се разписа с хубав удар в долния десен ъгъл .

В 34-та минута резултатът бе удвоен, след като домакините откраднаха една топка в полето на „Локомотив“. Том напредна и намери връхлитащия от дясно Петков, който се разписа с плътен удар по диагонала.

В 44-та минута Георги Динков засече с глава центрирана от корнер топка, която намери мрежата на съперника за трети път в двубоя.

Второто полувреме започна с попадение още след 3 минути игра, когато Костов намери Коконов на стрелкова позиция и той отбеляза втория си гол в мача със силен удар.

Само две минути след това Огнянов проби по левия фланг и предостави на Андонов, който бе пласиран в наказателното поле и нападателя реализира с плътен шут в долния ъгъл на Колев.

В ответната атака Косто намери Коконов по левия фланг, той премина през защитник и пусна елегантно към Ахмед, който не сгреши на опразнената врата.

Гостите намалиха в 69-та минута, когато Милен Желев проби през защитата и се озова сам срещу Пиргов, като не сгреши и прати топката в мрежата за 6:1.

Резултатът бе оформен от Исамил Иса в последната минута на мача. Нападателят се разписа след самостоятелен пробив и диагонален удар – 7:1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички