Берое представи попълнения №10 и №11, юноша на Бока Хуниорс ще играе в Стара Загора


Берое представи попълнения №10 и №11, юноша на Бока Хуниорс ще играе в Стара Загора
Снимка: Beroe.bg / колаж: SportLive

1848 0

В днешния 7-и юли ръководството на Берое представи поредните нови попълнения в отбора преди старта на сезон 2023/24 в Първа лига.

Десетият нов футболист на "зелените" се казва Енцо Ойшос, а единадесетият - Франко Рамос!

Ойшос е аржентинец, на 23 години и играе като атакуващ полузащитник, като до момента е носил екипа единствено на Чакарита Хуниорс.

Рамос също е аржентинец, на 25 години е и на терена се подвизава като централен защитник. Юноша е на Бока Хуниорс, а за последно е играл за испанския Леванте. 

Ето какво гласи публикацията за Енцо Ойшос:

"Аржентинският халф Енцо Ойшос официално е играч на „Берое“, след като „зелените“ и бившият му клуб „Чaкарита“ постигнаха договорка за отдаването на играча под наем с опция за закупуването му. Ойшос се присъедини към подготовката на тима и взе участие в контролната среща с „Етър“.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Ойшос много успехи и победи с екипа на „зелените“!

Енцо Ойшос е на 23 г., роден е в Аржентина и играе като атакуващ полузащитник. До този момент той е играл единствено в родния си клуб „Чaкарита Хуниорс“".

Ето какво гласи публикацията за Франко Рамос:

"Днес „Берое“ официално се сдоби с единайсето ново попълнение за новия сезон, след като подписа договор с Франко Рамос. Бранителят пристигна денс в лагера на „зелените“ и веднага ще се включи в подготовката на тима. За последно той е играл в испанския „Леванте“.

Приветстваме защитника с добре дошъл и му пожелаваме много победи и успехи с екипа на „Берое“!

Франко Гастон Рамос Минго е на 25 г., роден е в Кордоба, Аржентина. Играе като централен защитник. Рамос е юноша на „Бока Хуниорс“, но започва своята кариера в „Торонто“. След това бранителят заиграва в Испания, където защитава цветовете на „Сан Фернандо“, „Лас Розас“, „Марбея“ и „Леванте“, където е бил и последно".

*Четете последните новини от български футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички