Берое почна 2015-а с късна победа


Берое почна 2015-а с късна победа
Снимка: Официален сайт на Берое

1566 0

Берое тръгна с победа през 2015 година, след като в контролен мач се наложи над втородивизионния Верея с 2:0. В спаринга треньорът Петър Хубчев изпробва качествата на каращите проби чужденци - Мариус Папшис и Владиславс Габовс, които започнаха като титуляри, както и на бившия играч на "Левски" Антон Огнянов.

В проверката участие не взеха нападателят Венци Христов, който е с разтежение, както и Димо Бакалов, който се възстановява след операция. В мача не игра и готвещият се с отбора Стивън Петков, който е със спрени права.

Берое бе по-активният тим през първото полувреме. В 42-ата минута вече новото попълнение на "заралии" Антон Огнянов пропусна страхотна възможност да открие резултата, след като стреля от границата на наказателното поле, но Росен Андонов се намеси добре и улови.

През втората част Хубчев излезе с нов състав. Той пусна Макенджиев, Пламен Тенев, Иво Иванов, Танко Дяков, Георги Динков, Атанас Зехиров, Георги Костадинов, Мариус Папшис, Салим Керкар, Крис Гади и Жуниор Мапуку.

В 59-ата минута на стража на Верея му се наложи да избива, след удар на Мапуку, който не успя да намери целта и при добавката. Все пак "заралии" успяха да превземат вратата на Верея, но чак в 84-ата минута. Павел Петков центрира в наказателното поле, където Георги Костадинов засече и откри резултата. Пет минути по-късно Мапуку оформи крайното 2:0, след центриране на Зехиров, при което защитата на съперника увисна.

Съставът на Берое, който започна мача: Пиргов, Габовс, Н'Диайе, Зафиров, Пенев, Джоман, Елиаш, Папшис, Аясс, Огнянов, Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички