Берое отмъква голмайстора на тим от Първа лига


Берое отмъква голмайстора на тим от Първа лига
Снимка: БГНЕС

1678 0

Берое е пред първи трансферен удар. Тимът от Стара Загора е пред подпис с Мирослав Будинов. Голмайсторът напуска Дунав, след като обяви, че не е доволен от отношението към него, информира "Меридиан мач".

В началото на първенството той често бе оставян на резервната скамейка, а след това влезе в конфликт и с феновете на тима.

"Има хора, които не знам защо идват на стадиона. Негативите им отнасяме аз и още двама-трима“, обяви нападателят.

Очаква се Будинов да се появи на първата тренировка под Аязмото за 2018 г, която Александър Томаш е планирал за 8 януари. Той е гласен за алтернатива на Мартин Камбуров, след като Драгош Фирцулеску се контузи. Румънецът претърпя операция на коляното и цяла пролет ще се възстановява. Самият Камбуров пък най-вероятно ще напусне Берое през лятото и ще търси ново предизвикателство.

Берое имаше интерес към още един футболист на Дунав - Васил Шопов, след като Томаш беше назначен за треньор на през лятото, но тогава халфът предпочете да остане в Русе.

Така Будинов ще се превърне постепенно във водеща фигура в атаката на "зелените“.

Тимът от Стара Загора готви здрава селекция за пролетта. Най-важните постове, на които Александър Томаш търси футболисти, са в средата на терена, както и крило. Очаква се Берое да привлече поне четирима нови футболисти освен Мирослав Будинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички