Берое иска преразглеждане на наказанието на Стивън Петков


Берое иска преразглеждане на наказанието на Стивън Петков

2912 0

Адвокатът на Стивън Петков е внесъл документи за преразглеждане на наказанието на младия футболист, тъй като на хората в Берое им е писнало да чакат решение от страна на Българския футболен съюз. Това сподели самият футболист, който е със спрени права, заради обвинение, че е участвал в уговорени мачове, пред "7 дни спорт".

"Девет месеца всякакви герои се изказват за мен и ми лепят етикети без никакви доказателства. На хората в Берое им писна да чакат решение от БФС по случая и затова моят адвокат входира документи за преразглеждане.", заяви Стивън Петков.

"Никой не заслужава уважението ми освен хората тук, които направиха много и повярваха в мен. Нещо, което гарантирам, че никой друг клуб в България нямаше да го направи! Нещата се развиват в правилната посока за мен, но не искам да навлизам в подробности. Всичко в Берое е на топ ниво към мен и затова свикнах толкова бързо тук", добави още футболистът.

Стивън Петков не е участвал в официални двубои от средата на миналата година, когато БФС му спря правата. След случая той бе освободен от тима на Лудогорец и започна да тренира с Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички