Берое атакува топ 3 срещу закъсалата Славия


Берое атакува топ 3 срещу закъсалата Славия

1020 0

Берое посреща Славия в опит да се доближи до лидерите в класирането. "Заралии" са на четвърта позиция в "А" група с 20 точки, само на три от Литекс, който могат да изместят заради по-добрите показатели в преките двубои.

Славия пък го закъса сериозно в първенството, след като в последните си 5 мача записа 4 загуби и равенство. "Белите" са шести в класирането с 16 точки, само на 4 от Монтана, който в момента заема мястото, даващо право на бараж за оставане в елита.

За днешния мач под Аязмото се очаква да се изсипят над 5000 фенове на "заралии", които мощно да подкрепят отбора. Наставникът Петър Хубчев не предвижда големи промени в титулярния състав от победата над Пирин в миналия кръг. Стивън Петков, който донесе успеха, отново ще води атаката за сметка на Исмаил Иса. По крилата ще са Неманя Милисавлевчи и Спас Делев, а в халфовата линия ще си партнира триот Джоман-Елиаш- Божилов.

Треньорът на Славия Иван Колев ще продължи с ротациите на вратарския пост и капитанът Георги Петков ще заеме мястото на Марио Кирев. В отбрана младокът Стефан Велков ще смени партньора си от мача с Черно море и тази вечер ще излезе редом с Пламен Крачунов в центъра на отбраната. Диего Фераресо и Цветомир Панов ще са на двата бека, а в центъра на терена след контузия ще се завърне Емил Мартинов. Той ще е в ролята на дефанзивен халф заедно с Костадин Дяков, а пред двамата ще играе Янис Карабельов.

Атаката отново ще води Ивайло Димитров, а по крилата ще са Жереми Манзоро и Антон Карачанаков.

Наставникът на "белите" Иван Колев ще избере по-дефанзивна тактика, като основна роля в замисъла му ще имат Дяков и Мартинов. Те ще са натоварени със задачата да помагат при опазването на Спас Делев и Милисавлевчи, пише "7 дни спорт".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички