Стойчо Стоев поема Берое и дебютира срещу "Левски"?


Стойчо Стоев поема Берое и дебютира срещу "Левски"?
Снимка: БГНЕС

6076 0

Стойчо Стоев може да поеме Берое за гостуването на "Левски" на 29 октомври (събота), твърди "Тема Спорт".

До такъв ход на ръководството на "заралии" е много вероятно да се стигне при загуба на тима от Ботев (Пловдив) днес. Поражение срещу "канарчетата" почти сигурно ще коства поста на старши треньора Александър Димитров.

"Зелено-белите" са в серия от три поредни загуби, в които влиза и отпадането на 1/16-финалите за купата от втородивизионния Септември Сф. Отделно в четири поредни срещи Берое не може да вкара гол.

Официално: Национал смени "Левски" с Берое

Така днешното домакинство на Ботев (Пловдив) ще е от решаващо значение за съдбата на наставника Александър Димитров. Напоследък той е загубил доверието на футболистите, като някои от тях вече е нарочил за гонене.

Бившият треньор на Левски и Лудогорец Стойчо Стоев е основен фаворит за поста при издънка и срещу "канарчетата". Ако обаче Димитров победи пловдивчани, ще му бъде даден шанс и на "Герена".

Ако Ботев си тръгне с трите точки от визитата под Аязмото с Александър Димитров, ще си тръгне и спортният директор Светослав Петров. Ултиматумът вече е бил поставен от ръководството на старозагорци.

Освен Стойчо Стоев клубът има и още един вариант за поста, но е малко вероятно да се стигне до него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички