От Берое са поканили Херо за треньор


От Берое са поканили Херо за треньор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2353 0

Ръководството на Берое е отправило покана към Димитър Димитров-Херо за старши треньор на отбора. Както вече стана ясно, по-рано днес старозагорци официално се разделиха с Александър Томаш и неговия екип и усилено търсят нов треньор.

Херо влиза е плановете на Берое и вече са водени предварителни разговори, но няма официално решение, информира dsport.bg. Взаимоотношенията между Херо и бившия му отбор Иртиш обаче може да провалят евентуално споразумение. Димитров си тръгна със скандал от Казахстан и все още не са се разбрал относно начина си на раздяла.

За последно Димитров работи именно там, а преди това бе старши треньор на Лудогорец. Очаква се Берое да обяви новия треньор до няколко дни. Херо бе свързван и с поста на национален селекционер, но това е твърде малко вероятно да се случи.

Томаш и помощниците му работиха в Берое два сезона и половина. В предишните 2 кампании "заралии" завършваха на четвърта позиция в Първа лига. В момента отборът се намира на осмото място, след като записа 6 победи и 7 загуби. Вижте в този материал каква заплата прибираше треньорът на Берое досега. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички