Берое удря на камък с Бандаловски за нов договор


Берое удря на камък с Бандаловски за нов договор

890 0

Иван Бандаловски може да не подпише нов договор с Берое. Засега двете страни се разминават и не могат да стигнат до споразумение, пише "Тема Спорт". Настоящият контракт на десния бранител е до края на сезона, след което става свободен агент и може да си тръгне без пари.

Бандаловски вече е получил предложение за нов договор, но развитие няма. Наскоро Берое обяви удължаването на контрактите на двама важни играчи. Спортният директор Валентин Грудев сподели, че се водят разговори и с други и се надява на положителна развръзка.

Защитникът бе желан от Левски и ЦСКА през зимата, но никой не бе съгласен да плати откупната му клауза, след като в началото на юни той става свободен агент. Бандаловски пристигна под Аязмото в началото на 2018 година и подписа за година и половина. Той се обвърза със "заралии" като свободен агент, след като преди това разтрогна договора си с кипърския Анортозис.

Според запознати желанието на бранителя е да продължи кариерата си в друг клуб - по възможност в чужбина или в някой от софийските грандове. С кои свои звезди наскоро преподписа клубът - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама