Берое удря на камък с Бандаловски за нов договор

Иван Бандаловски може да не подпише нов договор с Берое. Засега двете страни се разминават и не могат да стигнат до споразумение, пише "Тема Спорт". Настоящият контракт на десния бранител е до края на сезона, след което става свободен агент и може да си тръгне без пари.

Бандаловски вече е получил предложение за нов договор, но развитие няма. Наскоро Берое обяви удължаването на контрактите на двама важни играчи. Спортният директор Валентин Грудев сподели, че се водят разговори и с други и се надява на положителна развръзка.

Берое продава титуляр в чужбина за 300 000 евро

Берое е на път да осъществи впечатляващ трансфер. Клубът е на финалната права за продажбата на защитника Камен Хаджиев, твърди "Меридиан мач". То...

Защитникът бе желан от Левски и ЦСКА през зимата, но никой не бе съгласен да плати откупната му клауза, след като в началото на юни той става свободен агент. Бандаловски пристигна под Аязмото в началото на 2018 година и подписа за година и половина. Той се обвърза със "заралии" като свободен агент, след като преди това разтрогна договора си с кипърския Анортозис.

Според запознати желанието на бранителя е да продължи кариерата си в друг клуб - по възможност в чужбина или в някой от софийските грандове. С кои свои звезди наскоро преподписа клубът - вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!