Берое преподписа със седем основни футболисти

Берое удължи договорите на седем от основните играчи на клуба, чиито контракти изтичаха в края на настоящата кампания. Душан Перниш, Ерол Алкан, Вандерсон, Георги Ангелов, Иван Бандаловски, Яя Меледже и Рубен Бриджидо ще продължат да защитават цветовете на старозагорския тим

Така Берое защити и продължи своята политика за запазване на основните си играчи. Всички от клуба пожелават на футболистите много успехи и победи с екипа на любимия отбор, написаха от клуба на сайта си.

Стана ясно първото лятно попълнение на Ботев (Пловдив)

Вратарят на Берое Георги Аргилашки е първият сигурен нов футболист на Ботев (Пд) за следващия сезон. Юношата на Марица, който към днешна дата е р...

Напомняме, че по-рано през сезона нови договори подписаха още Мартин Камбуров и Александър Цветков. През следващата седмица ще бъдат подписани и още договори с юноши на клуба. В събота отборът приема ЦСКА в 34 кръг от Първа професионална лига, а двубоят е от 20:30 часа.

От известно време се говори за предстояща треньорска смяна при старозагорци. Вижте кой може да смени Александър Томаш в този материал.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!