Берое преговарял за бивш национал на Украйна


Берое преговарял за бивш национал на Украйна

2736 0

Българският Берое е искал да се подсили с нападател в лицето на бивш украински национал. "Заралии" са започнали преговори за Артьом Милевски, който е бил млада надежда на страната, но впоследствие не е направил много успешна кариера, като изключим престоя му в Динамо (Киев). 

Три обаче са били причините за прекратяване на преговорите с нападателя. Така той избира да играе в руския Тосно, въпреки че поне половин дузина европейски клубове са го искали.

"От България заинтересуван от Артьом бе Берое, бронзов медалист в първенството и участник в Лига Европа. Въпреки това съмнения от страна на клуба, неувереност, а също и краткия срок на контракта станаха причина за прекратяване на преговорите", разкри агентът на играча Александър Панков пред Football24.ua.

През 2009 г. Милевски става Футболист на годината за сезон 2008-2009 в Украйна. Следват престои в клубове като Газиентепспор и Хайдук (Сплит).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички