Берое иска защитник на Лудогорец


Берое иска защитник на Лудогорец

767 0

Лудогорец може да се раздели с един от защитниците си през лятото. Става въпрос за Георги Терзиев. Той е желан от Берое и не е изключено да подсили водения от Александър Томаш тим през новия сезон. Терзиев почти сигурно ще бъде под наем при заралии. Такава опция е имало още през зимната пауза довериха близки до двата клуба.

Тогава обаче Берое и Лудогорец не са се разбрали. Разградчани дори загатнаха за преотстъпване на свой играч- национал в друг роден клуб. В началото на 2018 година Терзиев преподписа за 2 години с разградчани. Така реално той има договор с Лудогорец до лятото на 2020 година. В момента освен с него в центъра на защитата треньорът Стойчо Стоев разполага още с Козмин Моци, Драгош Григоре и Рафаел Форстър.

Положението при заралии е малко по-деликатно. Наскоро босът на клуба Илко Русев заяви, че все още не се знае дали Ерол Алкан ще получи нов контракт. От операция се възстановява Георги Ангелов, който може би ще бъде готов за игра едва за началото на предстоящия сезон. През зимата пък бе продаден Камен Хаджиев в Унгария. Реално в момента опции са само Никита Баранов, който бе привлечен през зимата, но още не може да убеди с изявите си, както и бековете Милен Желев и Иван Бандаловски. Последният е с изтичащ договор през лятото.

Междувременно по-рано стана ясно, че една от бившите ключови фигури в Лудогорец е отказал на Левски - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама