Александър Димитров развъртя метлата в Берое - ето кои си тръгват


Александър Димитров развъртя метлата в Берое - ето кои си тръгват

880 0

Новият старши треньор на Берое Александър Димитров предприе сериозна чистка в тима. Само трима от играчите с изтичащи договори остават под Аязмото, твърди "Тема Спорт".

Това са защитниците Георги Динков и Илия Миланов и халфът Том. Останалите ще напуснат клуба.

Халфът Игор Джоман има предварителен договор с клуб от Израел, като е отказал предложение от Турция.

Останалите, които си тръгват, са централният бранител Владимир Зафиров, халфовете Елиаш да Силва, Стивън Петков, Георги Сърмов и нападателят Исмаил Иса. Последните двама ще се опитат да си уредят договори с клубове зад граница.

Много вероятно е от Берое да си тръгне и резервният вратар Илко Пиргов. Поне 4-5 ще са новите попълнения за следващия сезон, довериха от клуба.

Ръководството на "заралии" постави за задача пред Димитров да започне подмладяване на състава. В случая любопитното е, че си тръгва 21-годишният Стивън Петков, а остава 30-годишният Том.

Младият наставник вече е провел разговори с двама играчи, които да подсилят тима. Това са халфът на Ботев (Пловдив) Милен Гамаков и бившият нападател на "канарчетата" Алекс Колев, който в момента е в белгийския Геел. Договорите и на двамата изтичат в края на месеца и така биха дошли под Аязмото като свободни агенти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички