253 дни чакане: Берое дели върха в Първа лига след серия победи (ВИДЕО)


253 дни чакане: Берое дели върха в Първа лига след серия победи (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

979 0

Берое се наложи над Арда с 1:0 в последната среща от втория кръг в Първа лига. Срещата се изигра в понеделник вечер, а в герой за победителите се превърна Вини Трибуле още в 8-мата минута. Трябва да се отбележи, че за попадението асистира едно от многото нови попълнения - Ласо.

По този начин заралии за първи път от повече от 8 месеца записаха 2 поредни победи в елита на България. Преди седмица на старта бе победен Пирин в първия двубой за сезона с 2:1 в Благоевград. Така възпитаниците на Араголаса са на второ място с 6 точки, колкото има и първият - ЦСКА 1948. Арда пък остава с 1 точка след ремито с Черно море на 12-то място.

Всъщност от ноември датира последната положителна серия на Берое от две поредни победи, когато в рамките на седмица бяха победени Арда и Локомотив София (2:0, 2:1). След това последваха много “отливи” в представянето на “зелените”, които едва оцеляха в елита на България.

Трябва обаче да се отбележи, че пред гостите в понеделник вечер имаше всички предпоставки поне за равенство. Арда бе по-опасният отбор след повече създадени положения и по-продължителен контрол на топката.

Стигна се дори до две отменени попадения на загубилите - гол на Костов не бе зачетен след 14 минути игра заради нередовна позиция, а след час игра поради същата причина бе отменено попадение и на Тунгара.

Вижте актуалното класиране след втория кръг в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички