Берое записа убедителна победа над Монтана в първия си мач без Хубчев


 Берое записа убедителна победа над Монтана в първия си мач без Хубчев
Снимка: БГНЕС

1067 0

В първия си мач без Петър Хубчев, Берое записа победа над Монтана с 3:1. Автогол на Иван Коконов в 26-ата минута даде аванс за гостите, Искаил Иса и Станислав Костов пък с попаденията си в рамките на 5 минути донесоха победата на старозагорци. Почетното попадение за домакините отбеляза Иван Минчев в продължението на мача.

В последната минута на редовното време Игор Джоман получи втори жълт картон за забавяне на играта и остави Берое с 10 човека в допълнителните минути.

Въпреки че гостите от Стара Загора бяха по-добрият отбор на терена, през първото полувреме не успяха да увеличат преднината си и оставиха интересната част за вторите 45 минути.

В 60’ Берое поиска дузпа за игра с ръка на Асен Георгиев. Той падна на терена и закачи с ръка топката, но реферът прецени, че нарушение на правилата няма. Влезлият като резерва Станислав Костов минути след влизането успя да увеличи преднината на отбора си, след подаване на Исмаил Иса, който пък бе изведен от Елиаш. 5 минути по-късно, Исмаил Иса сложи край на интригата след като реализира за 3:0 след центриране на Милисавлевич.

В продължението Иван Минчев от Монтана реализира почетно попадение, с което оформи и крайният резултат – 1:3.

Берое заема четвърто място в класирането с 39 точки, а Монтана остава на последната 9-а позиция със 17.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички