Melbet посочва: 7 велики футболисти, които никога не играха във Висшата лига


Melbet посочва: 7 велики футболисти, които никога не играха във Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

2523 0

В момента Висшата лига е преустановена заради пандемията от COVID-19, но когато шампионатът бъде подновен, съветваме ви да проверите коефициентите на mel bet, защото наистина си заслужават.

Зинедин Зидан

Френският вълшебник и настоящ треньор на Реал Мадрид е сред най-добрите футболисти в историята. Неговите най-добри години обаче преминават в Италия и Испания, където носи екипите на Ювентус и Реал Мадрид. Можем обаче да си представим начина, по който Зизу би диктувал играта и по терените в Англия. Нямаме никакво съмнение в това.

Шави Ернандес

В края на кариерата си Шави Ернандес играе в Катар, но можем да кажем, че успешните му години минават с екипа на само един клуб - Барселона. Изключителен майстор на подаването и контрола върху топката, Шави е истински мотор в халфовата линия на каталунците. Интерес към него от Висшата лига винаги е имало, но “шестицата” остана верен на родния си клуб Барселона.

Роналдо

Зрителите на “Олд Трафорд” се запознаха отблизо с Роналдо, когато Феномена наниза три гола на Манчестър Юнайтед в елиминационен мач от Шампионската лига. Подобно на Зидан, активните години на Роналдо минават най-вече в Италия и Испания. И до днес той е смятан за може би най-добрият нападател в историята. Ако някой се съмнява, че Феномена би установил доминация и на Острова, той вероятно никога не го е гледал.

Роналдиньо

Стигаме и до още един възхитителен бразилец, който обаче бе наистина близо до трансфер в Англия. През 2003 година Манчестър Юнайтед преговаря за трансфера на Роналдиньо, докато той все още е футболист на ПСЖ. В последния момент обаче Барселона печели битката за подписа му, а той се превръща в истинска легенда на “блаугранас”.

Джанлуиджи Буфон

Несъмнено един от най-добрите вратари в историята на футбола, великата кариера на Джанлуиджи Буфон винаги го е разминавала с Албиона. Дори и когато Ювентус бе пратен в Серия Б заради скандала “Калчополи”, Буфон изрази лоялност към “бианконерите” и не напусна, както сториха много други. Много английски грандове са мечтали да имат италианеца в своя състав, но това така и не се случи.

Андрес Иниеста

Когато преди няколко години стана ясно, че Андрес Иниеста ще напусне Барселона, за да завърши кариерата си в друга държава, няколко английски клуба пожелаха да го имат в състава си. Един от най-добрите халфове на всички времена обаче взе различно решение за бъдещето си, решавайки да се отправи на далечно пътешествие в Япония. Друг голям пропуск за Висшата лига.

Лионел Меси

Финансови мастодонти като Челси и Манчестър Сити, разполагащи със стотици милиони за трансфери, опитваха да привлекат Лионел Меси през годините. Носителят на шест златни топки обаче остана лоялен на Барселона, където играе и до днес. Дори и пристигането на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити не убеди Меси да напусне Барса. Представете си само каква реклама щеше да е за Висшата лига, ако Лео бе преминал в английски клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички