Какви коефициенти дава Betano за двубоя Милан –Наполи на „Сан Сиро“


Какви коефициенти дава Betano за двубоя Милан –Наполи на „Сан Сиро“
Снимка: Betano

2727 0

Битката за титлата в Италия е особено интригуваща през този сезон, като три отбора за момента са замесени в надпреварата за първото място. Два от тях - Милан и Наполи, се срещат в директен сблъсък седмица преди Коледа, а изходът от него може да окаже въздействие върху борбата за “скудетото”, макар и сезонът още да не е преполовен. Кой ще бъде доволен след двубоя на “Сан Сиро”? Със сигурност почитателите на прогнозите, които уцелят печелившите коефициенти на букмейкъра бетано, ще имат повод за радост. Когато говорим за двата отбора, участници в двубоя, става по-трудно да предвидим кой от тях е с по-сериозни шансове да надделее над другия.

От едната страна ще застане футболният гладиатор Златан Ибрахимович, покрай когото сериозно израстване постигнаха много от младите таланти в състава на “росонерите”. Срещу тях пък излиза вдъхновеният отбор, воден от Лучано Спалети, който потегли ударно в Серия А, но позагуби от тази инерция в последните седмици. И като говорим за третия клуб, замесен в спора за “скудетото”, в Интер без съмнение в най-голяма степен ще бъдат доволни на равенство между градския им противник и госта от Кампания. Равенство между Милан и Наполи впрочем е наистина реалистична опция, а същевременно се оценява с най-висока ставка, която гравитира около 3.50. Да се уцели Х в такъв мач наистина е майсторство, а отплатата е заслужена.

Трудно е обаче да се говори за фаворит. Милан като домакин има съвсем леко предимство, което обаче може да се обърне в дните преди срещата. Коефициентите и за двата отбора в Betano и други букмейкъри тръгват от 2.50 нагоре, което също е примамлива опция за играчите. В дерби като това от 18-ия кръг на “калчото” няма слаби варианти! Освен губещите, разбира се, но без съмнение позналият крайния изход на двубоя Милан - Наполи ще бъде доволен от точната си прогноза.

Очаква ли ни резултатен мач на “Сан Сиро”?

Имайки предвид, че се срещат две от най-резултатните нападения в Серия А (отстъпват само на шампиона Интер), то изглежда напълно логично тази среща да се маркира със залог “над 2,5 гола”. В последните години “калчото” все пак далеч не е синоним на “катеначо” - напротив, първенството на Италия е осезаемо по-резултатно от това на уж по-атрактивната Испания. Затова и прогноза за over в двубоя Милан - Наполи е основателно предположение, което обаче няма шанс да прескочи 2.00 като стойност на ставката. Букмейкърите вече са наясно, че в Италия се вкарва повече от преди, като коефициент над 1.70 в Betano за тази среща си е изгодно предложение.

Но пък и важността на мача може да направи двата отбора по-предпазливи. Ако се насочат прогнозите в тази посока, потенциалната възвръщаемост се повишава. Възможно ли е в такъв случай и двата отбора да отбележат гол? Има само един вариант да се обединят опциите “под 2,5” и “гол-гол” - нарича се още точен резултат 1:1. Трудно за реализиране предвиждане, но пък и напълно осъществимо в духа на мача. При коефициент над 6.00 за такава селекция в мача Милан - Наполи това може да се окаже удар в десетката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички