Betway обещава много футболни емоции и уникални възможности за печалба


Betway обещава много футболни емоции и уникални възможности за печалба
Снимка: betaway.com

2329 0

Един от най-големите букмейкъри в световен мащаб вече оперира и на наша земя. Betway получи лиценз от Националната агенция за приходите и вече може да предлага богатите възможности в своята платформа и на българските потребители. Дори и да не пускат платени прогнози, почитателите на футбола познават този бранд, просто защото той стои върху фланелките на редица елитни отбори от Европа. Компанията изгради партньорства с клубове от лигите в континенталния Топ 5 - Атлетико Мадрид и Алавес в Испания, Уест Хем и Лестър в Англия, Айнтрахт и Вердер в Германия, като това са само част от примерите. А естествено първенството в тези страни се радват и на най-голям интерес от страна на любителите на залозите.

Един мач и стотици възможности

Това не е преувеличение, когато говорим за двубой от Висшата лига, Серия А или Бундеслигата. Водещите първенства не само привличат най-съществено зрителско внимание, но предлагат и най-широк спектър от варианти за любителите на предвижданията. Действително, в рамките на един мач могат да се открият буквално стотици възможности за залагане, като не става дума само за стандартните опции за краен изход - победа за домакин, победа за гост, равенство. Има доста голямо разнообразие от пазари, като регистрираният потребител има право на избор как да модифицира селекциите си спрямо индивидуалните предпочитания.

 

Нека да погледнем какво например включва един мач от Ла Лига - вече споменахме Атлетико Мадрид, така че хвърляме поглед върху предстоящото столично дерби с Райо Валекано. Логично е миналогодишният шампион на Испания да бъде смятан за фаворит при положение, че пък новакът в елита се намира в слаба форма от началото на календарната година. Успехът на дюшекчиите е оценен с висок коефициент - над 2.00, а ако се използва възможността за комбиниране с други пазари, възвръщаемостта може да нарасне значително. Така например в Betway успех на Атлетико със суха мрежа върви със ставка близо до 3.50.

Комбинирането на селекциите става все по-популярно

В горния пример виждаме как може да се използва един от традиционните пазари, към който като допълнителна опция се добавя още веднъж. Но там коефициентът е директно фиксиран от букмейкъра. А има вариант потребителят да си избира два, три или повече от наличните пазари, за да оформи залога по свое усмотрение. Тази опция в Betway се нарича Bet-Builder и е налична за всички мачове от елитните дивизии на водещите европейски страни. Да вземем за пример двубоя от френската Лига 1 между Монако и ПСЖ. Логично е гостите да са фаворити, но пък има предпоставки да са поразклатени след отпадането от Реал Мадрид. Защо да не се потърси двоен шанс в полза на домакините, т.е. да се изключи варианта да загубят, като към това се добави и пазар за резултатност на принципа под/над? При това потребителят може да избира линията на головете. 

 

И това са само част от множеството варианти, които предлага най-новият букмейкър на българския пазар. При положение, че говорим за една от топ компаниите в глобален мащаб, нямаме основания да очакваме услуга, която да отстъпва по качество на досегашното предлагане. Напротив, за потребителите е още по-добре, когато играта се води от доказан лидер на световно ниво.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички