Шампионска лига с betway mobile app – какво говорят коефициентите


Шампионска лига с betway mobile app – какво говорят коефициентите
Снимка: betway.bg

1088 0

Най-комерсиалният клубен турнир в света на футбола - Шампионската лига, навлиза в решаващата си фаза. Идва време за най-важните мачове в турнира, а трофеят е мечта за всеки от осемте отбора, които продължават своето участие. Пълно е и с интересни предложения за любителите на спортните залози, които се опитват да познаят кой ще вдигне най-ценната купа в европейския клубен футбол. Предстоят да се изиграят четвъртфиналите в Шампионска лига, като до тази фаза се добраха някои от големите фаворити, но и някои изненадващи участници. А за сметка на това грандове като Ювентус, Манчестър Юнайтед, Интер и Аякс вече отпаднаха от битката за трофея.

Основните претенденти продължават напред

Първо ще проверим кои са фаворити и кои аутсайдери за купата според актуалните betway mobile app коефициенти. Над всички се откроява Манчестър Сити, чийто шансове са оценени на близо 2.85. Миналата година “гражданите” загубиха финала, а преди това три поредни сезона отпадаха на четвъртфиналите. Само два пъти в своята история английският тим е стигал до полуфинал.

След Ман Сити следва Ливърпул, който получава 3.25. Мърсисайдци имат шест трофея от Шампионска лига, като последната купа бе спечелена през 2019 г. Миналата година обаче Ливърпул отпадна на четвъртфиналите, а сезон преди това бе спрян от Атлетико Мадрид на осминафинал. След двата английски гранда следва Байерн Мюнхен с 4.33. Баварската машина също има шест трофея от този турнир, но миналата година се подхлъзна именно на четвъртфиналите срещу ПСЖ.

Betway дава равен коефициент за титла на Реал Мадрид и Челси – по 13.00. Кралският клуб е хегемон в надпреварата с 13 купи, но последната бе през 2018 г. Челси триумфира за втори път в турнира през 2021 г. “Сините” от Лондон стигнаха до полуфиналите през сезон 2013/2014, но след това четири поредни пъти бяха елиминирани на осминафиналите, преди да успеят да вдигнaт трофея миналия сезон.

Следва групата на аутсайдерите, в която поставяме Атлетико Мадрид, Виляреал и Бефика. “Дюшекчиите” никога не са печелили турнира, но имат три загубени финала - през 1974, 2014, 2016 г, а сега шансовете им се оценени на 26.00. Триумф на Виляреал ще ви донесе 81 лева за всеки заложен, ако пък Бенфика вземе купата, ще получите коефициент от 151.00. Португалският гранд има традиции в надпреварата, като два пъти е печелил трофея, а има и пет загубени финала. Но всички тези постижения са далечен спомен - за последно “орлите” участваха в заключителния мач от турнира през 1990 г., когато загубиха от Милан.

Можете ли да познаете финалистите?

Бетуей предлага още интересни залози за УЕФА Шампионска лига в опциите Посочете финалист. Ако заложите на Манчестър Сити и Ливърпул, ще получите коефициент от 3.00. Манчестър Сити и Байерн Мюнхен също изглежда като добра опция и ще ви донесе около 3.25. Ако заложите на английски финал Челси - Ливърпул, коефициентът е 9.50. Сходни са ставките и за Реал Мадрид - Ливърпул (11.00), Челси - Байерн Мюнхен (12.00) и Атлетико Мадрид - Ливърпул (15.00). Като най-невъзожни изглеждат вариантите Атлетико - Бенфика, Реал Мадрид - Бенфика и Челси - Бенфика - там ставките са фиксирани на космическата стойност от 251.00.

Финалът на УЕФА Шампионска лига е на 28 май в Париж, така че имате време да обмислите вашите залози. Следете промените на коефициентите на betway.bg, залагайте разумно и се забавлявайте.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички