Oтлични предложения за шампион на Италия в Betway от 7Спорт


Oтлични предложения за шампион на Италия в Betway от 7Спорт
Снимка: betway.bg

1245 0

Стъпилият наскоро в България букмейкър – Betway набира все по-голяма популярност у нас с отличната си платформа, бонуси и опции за залози на своя сайт. Регистрацията в сайта е бърза и лесна, а възможностите за залози и печалби след това са безбройни.

 

С помощта на Betway линк от 7Спорт, ще ви бъдат предоставени отлични коефициенти за шампион в най-оспорваното първенство в Европа през този сезон – италианската Серия А. Битката в челото е главно между Милан, Интер и Наполи, макар че и Ювентус далеч не е отписан от играта и при положително развитие на няколко мача за тях, шансовете им може рязко да скочат.

Според Betway, към момента действащият шампион на страната Интер има най-голям шанс да спечели Скудетото, като коефициентът за титла в черно-синьо е 1.61. Основната причина за това е, че „нерадзурите“ имат мач по-малко от останалите си съперници и при успех срещу Болоня, ще излязат на две точки преднина пред Милан. Заедно с това, отпадането им от Шампионската лига след сблъсъците с Ливърпул „освободи“ програмата им от още мачове в средата на седмицата и те вече могат да се фокусират изцяло върху родната сцена.

„Росонерите“ са поставени зад момчетата на Симоне Индзаги като възможен шампион на Италия със ставка от 3.75, което е отличен коефициент, имайки предвид малките разлики в челото. Най-силният коз на Милан е фактът, че цяла пролет те са без мачове в Европа и са съхранили най-много сили за филания спринт, който ще бъде в следващите десет мача, които остават от календара на Серия А. Другият плюс за Стефано Пиоли е, че има почти целия си състав на разположение ,като дори големият им лидер Златан Ибрахимович вече е излезкуван от контузията си и е на линия да помага с опита и таланта си пред гола.

 

Наполи пък, който изостава на три точки от челното място ще умножи всеки Betway залог за тях 5.50 пъти, което също е възможност, която заслужава да й се обърне внимание, особено след като пертенопеите за пръв път от шест години са толкова близо до Скудетото, а в Неапол се усеща духа на Диего Марадона, който води тима към победи. Дебнещият за грешки на лидерите Ювентус е последният отбор с реални шансове да вдигне купата и получава коефициент 9.00 за такава развръзка, като присъствието на Душан Влахович в състава вдигна нивото на тима изключително много и в момента торинци са един от отборите в най-добра форма не само в Италия, но и в Европа.

 

За щастие, хазартния оператор предлага на всеки свой нов клиент отличен начален бонус при регистрация. Всеки нов потребител може да се възползва от този подарък, чрез betway бонус код наличен и в сайта на 7sport.net. Бонусът дава възможност и да заложите на своя фаворит за шампион на Италия. С опцията „кеш аут“, пък може по всяко време да затворите залога си, ако прецените, че предположението му изглежда невъзможно и така ще се спасите евентуална загуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички