Новият спортен раздел увеличи регистрациите в Palms Bet


Новият спортен раздел увеличи регистрациите в Palms Bet
Снимка: Palms bet

235 0

Един от водещите онлайн букмейкъри на българския пазар се похвали с обновен спортен раздел, който осигурява повече възможности за залози. Той се хареса на потребителите и доведе до ръст на регистрациите в сайта. В случай че сте впечатлени от тиражите и търсите място за отговорни залагания, може да прочетете повече за създаването на акаунт в Palms Bet на следния линк: https://7sport.net/palmsbet-registracia/.

Какво е нужно за създаване на залози в Palms Bet

Специалистите апелират, преди да отворите сметка в даден букмейкър, да проучите неговите ресурси и предложения. Добрата новина е, че сайтът на Palms Bet е общодостъпен и може да се прегледа от всеки, навършил 18 години.

Посетете платформата, заредете секцията със спортни залагания и вижте кои първенства и събития попадат в тиражите. В случай че любимата Ви дисциплина е налична за залагане и коефициентите са достатъчно добри, може да пристъпите към регистрация.

От новите клиенти се изисква да създадат профил, като попълнят кратък формуляр с данни. Той събира сведения за потребителското име, паролата, електронната поща, имената, адреса и възрастта на участника.

Впоследствие акаунтът се посещава от формата за вход, а балансът се захранва чрез удобен платежен метод. Освен по банков път, Palms Bet приема депозити чрез ePay.bg, Cashterminal, VISA и други модерни системи.

Какво ново очаква посетителите на букмейкъра

Без съмнение, актуализирането на спортния фрагмент е страхотна новина за всички, които планират онлайн залози в Palms Bet. Сегашният изглед е по-приятен, структурата е по-добра и страниците се зареждат по-бързо.

След влизане в секцията, вляво ще откриете меню с топ лигите, виртуалните спортове и всички дисциплини. Освен пълния списък с предстоящи събития, може да прегледате само тези, които ще се проведат в следващите 6, 24 или 48 часа.

В централната зона има няколко сегмента, съдържащи съответно започнали двубои, популярни залози, акценти за деня. Всеки посетител на Palms Bet Спорт може да прегледа кои селекции акумулират най-много залози и да прецени дали доверието към тях си заслужава, или не.

Друг плюс на обновения спортен раздел е неговата функционалност. Залагащите получават подробна статистика на двубоите и преглеждат детайлно в каква форма се намират замесените тимове. Към някои събития се предлага livestream, който е напълно безплатен и стартира след първия съдийски сигнал.

Спортните бонуси, които си заслужават

Новата регистрация в Palms Bet е придружена от стартов бонус, чийто размер е 100% до 200 лева. Той се активира при първо зареждане на баланса, а получените средства се превъртат няколко пъти преди теглене.

Най-редовните играчи в спортния раздел се сдобиват със седмични оферти, наречени “Презареждане”. Palms Bet изпраща покана чрез мейл или SMS, след което потребителят има срок до края на седмицата, за да извърши депозит и да вземе 100% бонус до конкретна сума.

Други оферти в букмейкъра, които правят впечатление, са: Ранно изплащане за футбол, тенис и баскетбол; Бонус за колонка до 100%; Залог без риск на мачове от Ла Лига.

Промените в сайта не засегнаха политиката за отговорен хазарт, която води Palms Bet. Потребителите все още имат възможност да зададат месечен лимит на депозитите и залозите, за да се предпазят от загуби и развиване на зависимост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички