Лига на конференциите – турнирът, в който може да се случи всичко


Лига на конференциите – турнирът, в който може да се случи всичко
Снимка: WinBet Affiliates

719 0

Продължават битките в елиминациите на Лига на конференциите - един от турнирите на УЕФА, които завладяват Стария континент с истински футболни страсти.

Тази надпревара вече е сред любимите на играчите, харесващи правенето на спортни залози. Срещите могат да бъдат открити във винаги активната спортна секция на winbet.bg, а в следващите редове ще ви напомним какво можем да очакваме от следващите срещи.

1/8-финални сблъсъци в Лига на конференциите

Навлязохме в 1/8-финалната фаза на Лигата на конференциите, като все повече се доближаваме до големия финал за трофея.

Италианският гранд Лацио се изправя срещу нидерландския АЗ Алкмаар. “Орлите” вече се справиха с румънския Клуж в предходната фаза на турнира и остават един от големите фаворити за трофея. Лацио преследва своя трети европейски трофей в историята си, като за последно италианците спечелиха Купата на носителите на купи (КНК) и Суперкупата на Европа през 1999 година.

Със сигурност впечатление предизвиква и двойката между Андерлехт и Виляреал - два клуба, които са достатъчно добре познати в европейския футбол.

В миналия кръг Андерлехт се справи с българския шампион Лудогорец, защото се оказа, че футболистите му просто могат да уцелят вратата от 11 метра разстояние. Сега обаче те ще имат тежко препятствие, тъй като Виляреал е смятан за един от основните фаворити за достигане на финала в Лига на конференциите.

Със сигурност испанците са фаворити в тази двойка. Макар и отборът да върви на приливи и отливи под ръководството на Кике Сетиен, “жълтата подводница” разполага с достатъчно класни футболисти, за да спечели турнира. Примери за такива са Жерар Морено, Дани Парехо, Самуел Чуквуезе и Пау Торес. Виляреал се стреми към своя втори европейски трофей след наскоро спечеления такъв в Лига Европа под ръководството на Унай Емери.

Фиорентина и Уест Хем Юнайтед са други два клуба, за които се смята, че могат да се намесят в битката за трофея в Лига на конференциите.

Италианците ще се изправят срещу турския Сиваспор в 1/8-финалите, докато съперник на “чуковете” е кипърският АЕК Ларнака - едно наглед напълно преодолимо препятствие.

Със сигурност можем да заявим, че в Лига на конференциите ни очакват вълнуващи сблъсъци и през този сезон. Турнирът все още е млад и в началото на своето развитие, но вече предлага немалко емоции за футболните фенове.

Спортни функционалности в WINBET

Феновете на спортните залози в WINBET могат да се възползват от многото полезни спортни функционалности, предлагани от най-големия игрален сайт у нас.

“Ранно изплащане” е инструмент, при който залогът на потребителя автоматично се затваря и маркира като печеливш, стига подкрепеният от него отбор да поведе с два гола разлика. Същевременно “Бонус колонка” е в помощ на почитателите на правите колонки - всеки допълнителен мач, който е добавен към направения акумулатор, ще означава и допълнителна печалба в колонката. Не е за подценяване и функционалността “Застраховка Колонка”, при която потребителят ще бъде утешен с безплатен залог, ако му “избяга” само една среща от правата колонка.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички