Как да гледаме безплатно мачове в букмейкърските къщи?


Как да гледаме безплатно мачове в букмейкърските къщи?
Снимка: Getty Images/Guliver

4090 0

Покрай бързото развитие на онлайн залозите през последните години, много букмейкърски къщи днес предлагат пряко предаване на широк кръг от спортни събития. Това е един от многото прийоми, които компаниите за спортни залози използват в опита си да се преборят с ожесточената конкуренция в сферата.

Но кои букмейкъри предлагат такава услуга? Кои са букмейкърите с най-обширните и най-интересни преки предавания? Какви са изискванията, за да можете да гледате т.нар. “Лайв Стрийминг“? Безплатно ли е гледането? Отговори на тези въпроси ще дадем в следващите редове.

Безплатна ли е тази услуга и какво трябва да знаем за нея?

Да, услугата за "Лайв Стрийминг" е напълно безплатна при всеки един букмейкър на българския регулиран пазар. Също така, те нямат изискване потребителят да е поставил залог на мача, който иска да гледа. Единствено, при част от букмейкърите клиентът трябва да е поставил залог, ако иска да гледа определени събития от конните надбягвания, но това важи само за този спорт.

При всяко едно от букитата има само едно условие, за да можете да гледате преките предавания и то е да сте регистриран клиент на съответния сайт и да имате направен депозит.

Букмейкърските къщи са единственото място в интернет пространството, където можете да гледате безплатно и същевременно напълно законно спорт. Компаниите са подписали договори с притежателите на правата, които излъчват, така че можете да забравите за нелегалните сайтове за пиратско онлайн стриймване, при които видеата са изпълнени с досадни реклами, често имат навика да прекъсват без причина, а качеството в много от случаите е далеч от желаното.

В същото време, букмейкърските услуги за лайв стрийминг предлагат гледане без никакви реклами и качество, оптимизирано спрямо скоростта на интернет връзката ви.

Трябва да знаете, че прякото предаване в сайтовете за залози винаги идва с 5 до 10 секунди закъснение. Това е така не поради техническа невъзможност да се осигури картина буквално “на живо“, а заради спецификата на сайтовете им - все пак, те са предназначени за поставяне на спортни залози и компаниите искат да се подсигурят, че клиентите им няма да имат възможност да поставят залог за нещо, което са видяли, че вече се е случило на терена. Но в същото време практиката показва, че и в пиратските сайтове за излъчване на спортни събития също има закъснение и то обикновено е доста по-голямо.

Друго нещо, която си струва да бъде отбелязано, е че лайв стрийминг услугата на всичките четири лицензирани букмейкъра на българския пазар, които я предлагат, е имплементирана в съответните мобилни платформи на операторите, така че ще можете да гледате любимите си отбори от всяка точка на света.

Какви спортни събития можем се гледаме в България?

Четири от операторите на българския пазар имат "Лайв Стрийминг" функция и техните оферти се допълват по начин, който дава възможност на играчите да наблюдават всички най-интересни първенства и турнири от спортния свят.

Безспорно, най-мащабна е услугата за пряко предаване на британския букмейкър Bet365. В него се предлага видео на живо за 4 от 5-те най-големи футболни първенства в Европа - Серия А, Бундеслига, Ла Лига и Лига 1. Заедно с тях, клиентите на сайта имат достъп и до картина от футболните първенства на Холандия, Турция, Португалия и десетки други първенства, както и от десетки други спортове (общо, над 100 000 събития годишно).

Betfair, още един британски оператор на спортни залози, предлага картина от: футболните шампионати на Италия, Холандия, Русия и английската купа; тенис турнирите US Open, Ролан Гарос, всички турнири от Masters сериите 1 000, 500 и 250; баскетболните шампионати на Италия, Франция, Испания, Евролигата, Еврокупата и много други.

Българският букмейкър Efbet също се отчита със сериозен асортимент от над 5 000 мача на месец от спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис снукър, електронни спортове, хокей и други. До 1 000 събития на месец от 20 спорта пък ще ви предложи австрийската компания Bwin, в това число Шампионска лига, Лига Европа, волейболната Шампионска лига и т.н.

Ако искате да станете един от стотиците хиляди българи, възползващи се от лайв стрийминг услугите на букмейкърите, подробни ръководства за услугата, както и за самите букмейкъри, са качени в портала за спортни залози Fbet.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички