Жребият за Купата отреди бонус мачове между отбори от Efbet лига


Жребият за Купата отреди бонус мачове между отбори от Efbet лига
Снимка: Архив

1211 0

На 2 октомври бе изтеглен жребият за осминафиналния етап на Купата на България. Оформиха се интересни двойки между тимове от елита, което предразполага към вълнуващи двубои през последната седмица на месеца.

Столичните грандове ще имат тежки задачи на 1/8-финалите, което би довело до неочаквана развръзка на надпреварата. Тимът от “Българска армия” бе изтеглен във втората двойка, като го очаква визита на новака Арда Кърджали. Дебютантите в елита се представят достойно от старта на шампионата, като спечелиха немалко срещи, въпреки че провеждат домакинствата си на “Лаута”. Очакванията в този двубой са за победа на “червените”, но възпитаниците на Стамен Белчев разполагат с голям опит, който би се оказал ключов в толкова важен мач.

Левски от своя страна ще домакинства в следващия етап на турнира, срещайки свой стар познайник. Черно море излезе от миникризата и се върна на победния път в първенството, но безспорно купата ще бъде с една идея по-приоритетна. Избраниците на Илиан Илиев загубиха на “Георги Аспарухов” през септември, което ще им вдъхне още по-голяма амбиция преди предстоящото гостуване. Може би и тук столичният тим е с по-сериозни шансове за продължаване, но да не забравяме, че през миналата кампания именно “моряци” пресякоха пътя на Левски към 1/4-финалите.

Другият по-интересен двубой от тази фаза на надпреварата изправя съставите на Славия и Ботев. “Канарчетата” се намират в жестока криза от началото на сезона, но със сигурност не са забравили онзи двубой преди две години, когато бяха жестоко ощетени на 1/2-финала. Другият пловдивски тим Локомотив среща представителя на Втора лига - Литекс Ловеч.

Лудогорец ще гостува на столичния Септември в наглед лесен двубой, а останалите двойки от 1/8-финалите противопоставят Ботев Враца – Кариана Ерден, Ботев Гълъбово – Витоша Бистрица и Берое – ЦСКА 1948.

Букмейкърите все още не са оповестили коефициентите за отделните мачове, тъй като родните тимове са по-трудни за анализиране и отгатване на моментното им състояние. Най-вероятно 1/8-финалните срещи ще бъдат включени към българските сайтове за залози, а ако сте привърженик на този вид развлечение, може да се възползвате от efbet bonus, носещ до 200 лв. за залози на спорт.

Отскоро букмейкърът предлага атрактивно възнаграждение за познавачите на футболното ни първенство. След всеки кръг в Efbet лига трима от залагащите, които са прогнозирали мачове от шампионата, получават награда от 500 лв. Късметлиите биват оповестени на сайта на компанията, мигновено след последния съдийски сигнал за кръга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички