Ефбет : Ботев Пловдив ще спечели купата


Ефбет : Ботев Пловдив ще спечели купата
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2415 0

Най-големият букмейкър в България Ефбет предвижда победа за Ботев Пловдив във финала за купата на България на 15 май. Припомняме, че мачът ще се играе на не в града под тепетата, а в София на Националния стадион "Васил Левски". Първият изцяло Пловдивски двубой за Купата на България в историята не можа да бъде преместен в почивен ден, въпреки желанието на пловдивчани. Стартовия час е 19.00, а денят се пада сряда. Така на много фенове ще им се наложи или да помолят шефовете си да излязат по-рано от работа, или да си вземат почивен ден. За първи път град извън София излъчва двата отбора, които ще спорят за трофея.

Припомняме, че билетите са на достъпни цени - за секторите зад вратите ще са по 10 лева, а за централните трибуни ще са по 30 лева. Привържениците на Ботев ще са в секторите А и Б, а тези на Локомотив - във В и Г.

Залогът за мача за отборите е голям – не просто Купата на България, защото тя осигурява участие в Лига Европа и това е допълнителен стимул.

За мача букмейкърът Efbet предвижда, че Ботев Пловдив ще бъде победител. Коефицентът, който му отрежда е 2.10. Коефициентът за равенство е 3.25, а този на Локо Пловдив  според букито е 3.80. Историята на последните 5 мача между двата отбора е по две победи и едно равенство. Головата разлика от тези мачове е в полза на Ботев – те са вкарали 5 гола, а Локо – 3.

А Ботев ще играе втори финал за Купата на България в рамките на три години. През 2017-та канарчетата вдигнаха трофея след успех над Лудогорец с 2:1. Миналия сезон жълто-черните отпаднаха на полуфинал, не без заслугата на рефера Станислав Ставров. Тази година обаче съдбата бе с Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички