"Унижение": Станимир Стоилов разби единствения отбор, който му се "опъна" в Турция (ВИДЕО)

След като Станимир Стоилов хвърли в екстаз привържениците на Гьозтепе, като върна отбора в първото ниво на футбола в Турция, сега феновете имат нова голяма причина за празненства. Мъри и компания разбиха с 3:0 единствения тим, който е над тях в класирането - Еюпспор.

Станимир Стоилов и Гьозтепе с нов бой над първия в класирането

До края на първенството остава още един кръг и все пак за Гьозтепе ще бъде трудно да спечели първото място. Отборът приема у дома Бодрумспор, но освен че трябва да го победи, в същото време Еюпспор трябва загуби визитата си на Ерзурумспор. При този развой Гьозтепе и Еюпспор ще са с равен брой точки (в момента първият е със 72, а вторият с 69) и ще се гледат преките двубои.

Още: Станимир Стоилов рискува да ядоса феновете: Иска "мръсник" - това е голямата му цел

А в тях разликата е убийствена в полза на Станимир Стоилов. Той спечели първия мач срещу този опонент у дома с разгромното 5:1. Така не просто са постигнати две победи в преките срещи, но и те идват при унищожителна голова разлика от 8:1.

Всичко потръгна отлично за гостите от Измир в днешния (04.05) двубой. Канатсизкус откри резултата още в 18-ата минута, а само пет след това Мехмет Мурат Учар получи директен червен картон и усложни изключително много задачата на своя тим.

Еюпспор владееше топката, но не създаваше чисти голови положения, като Гьозтепе имаше сериозно предимство и при точните удари, и като цяло при опитите за гол. Така логично в 67-ата минута Юмит Акдаг удвои аванса за Гьозтепе.

Билел Месауди направи резултата класически в 73-тата минута и оформи крайния резултат - 3:0. Можете да видите попаденията чрез кадрите по-долу в материала.

Още: В Левски ли? Станимир Стоилов отмъква трансферна цел на "сините" от Първа лига?

Гласували общо: потребители