Манчестър Юнайтед е разочарован от Шави, бил е гласен за заместник на Ерик тен Хаг

В четвъртък (25 април) официално бе обявено, че Шави ще остане начело на Барселона и през следващия сезон. Наставникът обяви през януари, че смята да се оттегли от поста си след края на сезона, но в последните седмици е преосмислил решението си.

Шави изненада и феновете на Барселона с решението си

Още: Карло Анчелоти коментира казусите в Барселона и загатна за дългоочаквано завръщане в Реал Мадрид

До последно на всяка една своя пресконференция той отричаше да има промяна и именно заради това успя да изненада феновете на каталунците. Преди това да стане ясно обаче, ситуацията в Барса е била следена изкъсо от Манчестър Юнайтед, който имаше Шави в списъка си като кандидат за наследник на Ерик тен Хаг, информира "Relevo".

Нидерландският мениджър беше подложен на нарастващ натиск през последните няколко месеца. Отборът от Висшата лига е виждал Шави като млад треньор със способността да поеме голям проект.

Новината за обратния завой на Шави беше посрещната с разочарование в офисите на Ман Юнайтед и това означава, че те ще трябва да търсят нов треньор, ако наистина уволнят ТенХаг, което мнозина очакват да се случи. А Шави назова 3 причини защо е размислил за напускането на Барселона.

Още: Барселона с интерес към 25-годишен "прилеп", който струва 16 милиона евро?

Само 6 думи излязоха от устата на Хосеп Гуардиола след въпрос за бъдещето на Жоао Кансело

Обявяват оставането на Шави в Барселона, той поставил вето на продажбите

Шеф в Барселона потвърди за Шави, каталунците веднага отпразнували решението му

Гласували общо: потребители

Горещи оферти