Здравко Здравков също се изказа "за" обединението във футбола, похвали и Лудогорец

Треньорът на вратарите в българския национален отбор по футбол Здравко Здравков говори както за "лъвовете", така и за Лудогорец, където също е треньор. Той е поредният човек от родния футбол, който се изказа "за" обединението, а относно битката в Първа лига не вярва, че някой ще свали "орлите".

Още един футболен човек, който е "за" обединението

Още: Азербайджан се е наточил за "трудния" мач с България, очакват се 8 000 души по трибуните

"Трябва да сме реалисти, статистиката показва, че сме един аутсайдер. Трябва да си знаем мястото. На Конгреса ме попитаха за кого съм. Играл съм с Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и Георги Иванов.

Аз харесвам хората, който говорят за обединение. В световен мащаб ние сме малка държава. На базата на този малък потенциал, ние се разединяваме. Трябва повод да се съберем, а не да си правим вътрешни боричкания. Има по-малки от нас държави, които се класират на големи форуми, защото при тях има единомислие. Ние изпуснахме работата в школите. Изоставаме във всичко", сподели Здравков пред БНТ.

Относно представянето на Лудогорец Първа лига: "Не харесвам текучеството на вратари, което мина през националния отбор. Така не помагаме нито на вратарите, нито на треньора. Против ротациите съм. Много клубове искат да съборят Лудогорец от върха. Лудогорец е най-добрият клуб като организация, мислене и селекция. Омразата и агресията към Лудогорец ме съсипва. На базата на последните игри, смятам че Лудогорец отново ще бъде шампион", завърши Здравко Здравков. А Венгер и Инфантино са проследили случващото се около България - Танзания (ВИДЕО)

Още: България да трупа увереност за Лига на нациите с четири победи, мечтае Георги Минчев

Нападател на Азербайджан: България е от по-високо ниво, ще е по-трудно, отколкото с Монголия

След краха срещу Швеция: България U17 записа първи точки по пътя към Евро 2024

Треньорът на Танзания с похвали: България е страна с огромни футболни традиции

Гласували общо: потребители

Горещи оферти