"Да не си кривим душата"! Георги Дерменджиев вижда Лудогорец на финал и с дубъл

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, сподели мнението си за успеха над Хебър с 3:0 за Купата на България. Той не скри голямото си задоволство от видяното на "Хювефарма Арена".

Какво се случи?

Разградчани приеха пазарджиклии в своя дом в първи 1/2-финален двубой между двата тима за Купата на България. Гостите създадоха шансове, но "орлите" взеха своето с класически резултат.

След последния съдийски сигнал треньорът на Лудогорец сподели впечатленията си от срещата. Той похвали своите възпитаници за точно изпълнените указания и отсече, че вижда своя тим на финал. Специалистът си пожела златен дубъл в края на сезона.

Коментарът на Дерменджиев

"Момчетата израстват, говорим много. Мога да кажа, че изиграхме много добър мач, резултатът също. Има още един, в който трябва да подходим по същия начин", започна наставникът и продължи.

"За мен е важно в такива мачове отборът да влиза още в началото на 100%. Затова казвам, че съм доволен - те разбраха, че трябва да го направят и резултатът е наяве.

Антон Недялков е много добър футболист. Предварително се разбрахме с него, че ще играе едно полувреме. Постепенно ще му даваме минути, за да може да се възстанови на 100%.

Конкуренцията е много добра. Виждате, че не разчитам на един човек, който да вкарва. Правят го повече, с което съм доволен. Видяхте каква комбинативност, това е нашата игра.

Не можем да си кривим душата, гледаме към финала, но футболът си е футбол и трябва да внимаваме. Чакаме да видим кой ще бъде нашият съперник. Искам да направим дубъл тази година", завърши Георги Дерменджиев.

Още: Пред играчи на РБ Лайпциг, ПСЖ и Нюкасъл: Аслак Фон Витри е №1 в Европа по един показател

4 от 4 и 15:2... Хебър Пазарджик няма шанс срещу Лудогорец на 1/2-финалите за Купата на България

"Мрежа от детайли": Класирането в Първа лига - ЦСКА е 12-и, Лудогорец е 9-и, а Левски е 3-ти

Гласували общо: потребители

Горещи оферти