Любо Пенев втрещи след 0:5 от Лудогорец удома: Доволен съм от момчетата, играхме добре!

Наставникът на Хебър - Любослав Пенев, сподели впечатленията си след безславното отпадане на възпитаниците му на полуфиналите за Купата на България. "Гробарите" бяха разпиляни от Лудогорец с общ резултат 0:9, но въпреки това Ел Голеадор е доволен от представянето във втория мач. 

"Написахме история с Хебър!"

"Въпреки индивидуалните грешки, които направихме, съм доволен от играта. Направихме промени, играха всички. Направихме добър мач, но когато играеш срещу съперник, който може да накаже тези грешки, се случват тези неща. Дадох шанс на всички футболисти, разчитаме на всички, сега ни остават най-важните 4 мача, в които трябва да спечелим точки, за да останем в групата".

"Купата е просто престиж. Въпреки че загубихме полуфинала, сезонът ни за сега е добър. Написахме история за Купата, това остава в историята на Хебър. Връщаме се на работа от утре, ще говорим и ще видим къде сбъркахме. Трябва да играем, да се забавляваме, днешният резултат не бива да ни повлияе. И днес се надигравахме с Лудогорец, имахме и положения, жалко че не ги отбелязахме. Трябва да си оправим мерника в идните мачове", заяви Пенев след мача с "орлите".

Още: Владимир Гаджев разкри амбициите на Хебър да преподпише с Любослав Пенев

Лудогорец ще унижава голям дразнител: Докъде стига "орловия" гняв срещу Любо Пенев?

Идват ли Димитър Бербатов, Любослав Пенев и Стилиян Петров в ЦСКА? Клубът най-накрая отговори

Гласували общо: потребители