Ужасяваща вратарска грешка помогна на Локомотив Пловдив да измести Левски и да влезе в топ 4 (ВИДЕО)

Локомотив Пловдив победи Славия като гост с 2:1 на "Александър Шаламанов" в мач от 25-ия кръг на родната Първа лига. В герои за "железничарите" се превърнаха Евандро и Димитър Илиев, които донесоха трите точки за тима на Александър Томаш със своите попадения.

Развой на Славия - Локомотив Пловдив

Още: Драмите в Славия нямат край: Златомир Загорчич налетя на фенове, привика ги да се разберат (ВИДЕО)

Резултатът бе открит в 42'. Ангел Лясков даде дълъг пас към Евандро, а стражът на Славия - Светослав Вуцов, излезе неразчетено и направи огромна грешка, като не успя да изчисти топката с крак. Нападателят на Локомотив се възползва и просто добави топката в опразнената врата за 1:0.

В 70-ата минута Славия успя да изравни. "Белите" организираха чудесно нападение отдясно с участието на Кристиан Добрев. Той продължи към Томбак, който центрира. Тони Тасев засече с глава и не остави шансове на Томов за 1:1.

Само две минути по-късно пловдивчани върнаха преднината си. След карамбол в наказателното поле кълбото попадна на крака на Димитър Илиев, който с прецизен изстрел в долния десен ъгъл разпечата Вуцов за 2:1.

С победата възпитаниците на Александър Томаш изместват четвъртия Левски (временно) и влизат в челните 4 с актив от 47 точки. От другата страна, Славия продължава да е десети с актив от 29 пункта.

Още: "Много здраве, късмет и постигнати успехи": Клуб от Първа лига поздрави новия президент на БФС - Гонзо

Гласували общо: потребители

Горещи оферти