Бивш левскар донесе успеха на Черно море над Локомотив Пловдив (ВИДЕО)

В равностоен мач, Черно море надви Локомотив Пловдив с 1:0. По този начин "моряците" отново се залепиха за втория ЦСКА - те имат 65 точки, а "армейците" са с 66. Прекият двубой за второто място обаче ще бъде в София. Локо Пловдив е 4-ти с 55 точки.

Васил Панайотов вкара скъпоценния гол!

Локо Пловдив имаше първа възможност да се разпише - Иван Дюлгеров трябваше да се намесва след удар на Кристиян Пешов от малък ъгъл, след това топката пак се озова в него, но този път изстрелът му беше блокиран от защитник на Черно море.

В 11-та минута "моряците" поведоха - Мазир Сула центрира отлично на задна греда и непокритият Васил Панайотов се разписа за 1:0. До края на първата част не последваха още кой знае какви опасни положения за двата отбора.

Още: "Болка в бедрото" лиши Илиан Илиев от важен футболист за сблъсъка с Локомотив Пловдив

Второто полувреме бе далеч по-интересно. Още в самото му начало Мичи Нтело изведе Пешов, но ударът му отново бе отразен с вещина от Дюлгеров. В 59-та минута Атанас Илиев, след центриране на Виктор Попов, не можа на два пъти да шутира от добра позиция, а след това Сула стреля от трудно положение, но не затрудни Кристиян Томов.

Двайсетина минути преди края ролите се размениха - Панайотов изведе Сула, но в последния момент Мартин Паскалев направи хирургически шпагат и изби топката в корнер. Малко след това гол с глава на Уеслен Жуниор бе отменен заради тлъста засада.

В 82-та минута Сула отправи прекрасен далечен удар, но Томов изби блестящо в корнер. Няколко минути по-късно Уеслен намери добре Едгар Пашеко, но ударът му за пореден път бе спасен от направилия страхотен мач вратар на Локо Пд.

Още: Официално: Локо Пловдив ще разполага още една година с Димитър Илиев

Черно море ще е с нов вратар от следващия сезон, взима Пламен Илиев

Националът на България Иван Дюлгеров приключва с Черно море - отива в чужбина?

"Който е послушал мениджъра си, не е прокопсал" - Христо Крушарски коментира раздялата с Динко Хоркаш

Гласували общо: потребители

Горещи оферти