"Ще трябва да си поговорим": Александър Томаш с критики, въпреки успеха, отговори за Конгреса

Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, остана доволен от успеха на своите възпитаници над Славия. На стадион "Александър Шаламанов" в събота двата тима излязоха в битка от 25-ия кръг на Първа лига.

Как се разви двубоят?

Евандро Коста откри резултата в полза на гостите 3 минути преди края на първото полувреме. Тони Тасев изравни за домакините в 70-тата минута, но само 2 по-късно Димитър Илиев донесе успеха на своя отбор.

Още: Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24: Евандро и Тасев се изкачват

След последния съдийски сигнал наставникът на "смърфовете" сподели, че се радва за победата, но не спести и критики към своите играчи. Той не пожела да коментира провелия се в петък Конгрес на Българския футболен съюз.

Какво каза той?

"Искам да поздравя моите футболисти за победата но ще трябва да си говорим сериозно за отношението. Доволен съм от победата, но от играта – не. Предстои ни много работа", сподели Томаш и продължи.

Още: Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: Локо Пловдив измести Левски (временно)

"Не можем да сменяме идеята, но основната си остава същата – да играем бърз футбол. Тези млади момчета имат нужда от самочувствие. Тази победа не е плод на изцяло футболните ни действия на терена. Мартин Петков може много повече. Като себераздаване и влагане съм доволен, отборът го прие", добави той, след което бе попитан и за Конгреса.

"Аз мога да коментирам само моята работа, другите теми не са за мен", отвърна Александър Томаш на въпроса.

Светослав Вуцов от Славия сбърка фатално и подари гол на Локомотив Пловдив (ВИДЕО)

Реконструкцията на "Лаута" налага допълнителни ремонти, за да играе Локомотив Пловдив

Гласували общо: потребители

Горещи оферти