Тотален разпад: Футболистите на Левски не разбират какво се иска от тях, Николай Костов е отчаян?

Четирите загуби в последните пет мача сериозно вдигнаха градуса на напрежение на стадион "Георги Аспарухов" и мнозина "сини" привърженици открито призовават старши треньора - Николай Костов, да подаде оставка.

До момента той не го е направил, а мълчанието на ръководството на Левски по темата продължава да бъде "оглушително"...

Тотален разпад на "Герена"

"Мач Телеграф" пише на 30-и април, че наставникът вече няма никакво влияние върху футболистите и напълно е загубил авторитет в съблекалнята!

Играчите на 26-кратните шампиони на България не разбират какво се иска от тях, объркват се от тактическите разбори на Костов и напътствията му изобщо не достигат до тях.

ОЩЕ: Левски ще похарчи 100 000 евро за новия си централен нападател?

Изданието допълва, че самият 60-годишен специалист също е отчаян, тъй като вижда, че разбиранията му за футбол не могат да се реализират. 

От друга страна се твърди, че още на почивката в мача срещу Берое Николай Костов е искал да хвърли оставка, но голът на Асими Фадига през втората част го е разубедил.

След 1:3 срещу ЦСКА пък всички играчи и директори са били убедени, че този път треньорът ще "хвърли кърпата", но в крайна сметка са били шокирани от отказа му да го направи, а също и от поведението му пред журналистите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш халф на Левски сменя Николай Костов от следващия сезон?

 

Гласували общо: потребители