След отменен гол в края: Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 "занулиха" понеделник вечер! (ВИДЕО)

Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 не успяха се победят и направиха второ поредно нулево реми в днешния ден след това между Славия и Арда. Точката е по-изгодна за "червените", но позициите на двата отбора остават непроменени - ЦСКА е първи в "средната" група с 45 пункта, а Ботев е със същия актив, но с по-лошото съотношение в преките двубои. Двата състава завършиха и 0:0 преди месец, когато пак се срещнаха на "Колежа".

Ужасен сблъсък в началото!

Мачът започна с тежък сблъсък "глава в глава" между Джеймс Ето'О и Антонио Вутов, след който играчът на гостите бе заменен. Ботев като цяло бе малко по-активният отбор в срещата, но и ЦСКА атакуваше опасно. Около 32-та минута "канарчетата" имаха две добри възможности да отбележат - първо, шут на Емануел Уме премина покрай вратата, а след това Теодор Иванов блокира голов изстрел на Кристиан Нвачукву.

В края на полувремето пък ЦСКА 48 пропусна изгодна възможност - удари на Ради Кирилов бяха блокирани от Николай Минков и вратаря Хидайет Ханкич. 

Двайсетина минути преди края Ботев натисна, но пропусна няколко нелоши възможности. Във финалните минути на редовното време се разигра и кулминацията - гол на Дилан Мертенс бе отменен заради тънка засада.

Още: Петима основни футболисти на Ботев Пловдив пред наказание, може да пропуснат финала с Лудогорец

Ултрасите на Ботев Пловдив вдигнаха хореографията си от дербито с Локомотив Пловдив и срещу ЦСКА

След "наказанието" над ЦСКА: Ивелин Попов може да пропусне финала за Купата на България за Ботев Пловдив

Една победа в 10 мача: И 10 от Арда измъчиха ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Гласували общо: потребители