Николай Киров: Имахме 6-7 голови положения само до почивката срещу ЦСКА

Наставникът на Арда - Николай Киров, сподели впечатленията си след домакинството на ЦСКА (2:3) от последния кръг на редовния сезон. 

Специалистът обясни какво не е достигнало на възпитаниците му за нещо от срещата и съжали за резултата от 2:1 до почивката. Той вярва, че Арда е можело да води и с повече. 

Коментарът на Киров

"Поддадохме се на натиска в 15-те минути след почивката. В този си вариант стана ясна разликата в ръста и не успяхме да реагираме при статичните положения. Не успяхме да изнасяме топката и се стигна дотук. 

Имаше разлика и в динамиката. Това е една от причините. Явно не можем да държим висока динамика през целия двубой. Не успяхме да изнесем играта 30-40 метра по-напред. Някъде тук са основните причини за поражението.

Важно е да се отбелязват голове, защото променят резултата и самочувствието. Имахме 6-7 прехода до почивката и трябваше да вкараме. След това сменихме схемата, но не успяхме да излезем на чисти положения.

Изоставаме от точките. Трябва да наваксаме и хубавото е, че срещите са с директни съперници. Това ще е решаващо за крайното класиране".

Вижте двата гола на Арда за две минути срещу ЦСКА!

Още: Киров: Знаехме за това заучено положение, свършихме малко в атака

Още: Николай Киров - най-успешният за Арда, който доведе до драма в ЦСКА, но с друг отбор (ВИДЕО)

Официално: Арда обяви Николай Киров - бивш наставник на ЦСКА 1948 ще му е помощник

Гласували общо: потребители

Горещи оферти