Купата или оцеляване? Любослав Пенев отговори категорично след загубата на Хебър от Лудогорец

Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, говори след тежкото поражение на неговите момчета с 0:4 от Лудогорец в първия полуфинален мач за Купата на България, игран на "Хювефарма Арена".

Мнението на Пенев

"Не е приятно, когато губиш и то с толкова голове. Сега ни предстои първи мач в неделя и след това реванша. Цялата концентрация отива за мача в неделя, а за реванша ще се отнесем сериозно", сподели Пенев.

"Липса на концентрация... Мачът е 90 минути, не може да започнем мача от десетата минута. Това трябва да го коригираме по най-бързия начин".

"Такъв беше сценарият, исках да разделя минутите за някои футболисти, други играха повече, но се получи. Липсва голът, до 20-ата минута губихме с 0:2, но трябваше да реализираме поне една от ситуациите си, чака ни работа".

"Няма маловажни мачове за нас, всички са важни. Започват плейофите, цялото внимание е насочено натам. Всеки треньор си има стил, предполагам, че ще опита да ни изненада (бел. ред. Красимир Балъков, гледаме към мача в неделя", завърши наставникът на "гробарите".

Още: Легенда на ЦСКА критикува Нестор Ел Маестро и обясни защо футболисти и ръководители не харесват Любослав Пенев

Брутален, но справедлив Любо Пенев: Играхме срещу 14 човека, няма промяна в БФС! (ВИДЕО)

Бивш "червен" футболист съветва: ЦСКА трябва да вземе за треньор Любо Пенев и да го остави да работи на спокойствие

Гласували общо: потребители

Горещи оферти