Мартин Камбуров получи специална награда и каза кога ще разкрие бъдещето си

Най-резултатният футболист в историята на българското първенство - Мартин Камбуров, получи специална награда по време на церемонията за "Футболист на годината". Тя му бе връчена от Весела Лечева, а нападателят на Берое заяви, че подобреният рекорд на Петър Жеков го прави много щастлив:

"Благодаря за наградата, това е специална награда. След нещо такова, каквото постигнах през тази година, се чувствам много щастлив. Направих едно събиране на 27 декември, дойдоха да ме уважат. Горд и значим се чувствам съм с тези феноменални 256 гола, да подобря такъв рекорд е нещо невероятно. Няма как да не се чувствам специален, нормално е това нещо", заяви Камбуров и добави:

"Виждам и отношението на хората по улиците и навсякъде - по-различно е. С този рекорд си записваш името със златни букви в историята на българския футбол. Винаги съм казвал, че Петър Жеков е моят мотиватор и ако не беше той, нямаше как да стигна до тази цифра. От мен винаги има голямо уважение".

"Какво ми каза Стоичков? Доста работи си казахме, честити ми. Като футболист знае през какъв труд съм минал, за да стигна до нещо такова. Каза ми, че съм много голям".

"Нека минат още няколко дни и ще разкрия бъдещето си, сега е динамична работата при мен. Да взема лично решение дали, къде и как ще продължа. И дали имам желание, няма да избързвам с краен отговор сега", отговори той на въпрос за бъдещето си.

По-рано днес Берое откри 2022 година с равенство в контролен мач - подробности за него четете ТУК

Гласували общо: потребители

Горещи оферти