В Барса или? Неймар казал на приятелите си кой ще е следващият му клуб


В Барса или? Неймар казал на приятелите си кой ще е следващият му клуб
Снимка: GettyImages

3716 0

Макар и една от най-големите звезди на футбола през новия век - Неймар, съвсем наскоро да смени клубната си принадлежност, вече се появяват слухове за нова рокада.

В Саудитска Арабия все по-усилено се твърди, че бразилският техничар не е щастлив в Ал Хилал. Бившият ас на Барселона и ПСЖ се присъедини към тима през август, подписвайки 4-годишен договор. Въпреки това, журналистът и сънародник на нападателя - Адемир Куинтино, съобщава, че двете страни имат тайна договорка.

Тя гласи, че 31-годишният състезател ще може да си тръгне от клуба след едва 2 години. Освен това, по негови думи Неймар вече е взел решение къде да продължи кариерата си.

Какво гласи информацията?

"По време на разговори с Неймар старши и Неймар младши получих информация, че не са подписали 4-годишен контракт с арабите, а 2-годишен. Това е, за да може той да се върне в Сантос година преди Световното първенство (през 2026-а година)", започна специалистът и продължи.

"Неймар се е свързал със Сантос и е помолил да се върне. Имам общи приятели с него, които няма да назова, но е силно решен да се завърне", допълни още той.

Кариерата на бразилеца тръгва именно от "сантастико". С цветовете на отбора той записва 139 мача, 72 гола и 37 асистенции, преди да премине в Барселона през 2013 г.

Междувременно в Близкия Изток информираха за сериозни неразбирателства между играча и треньора му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички