Най-вероятният наследник на Юрген Клоп: Уверен съм, че скоро ще поема Ливърпул!


Най-вероятният наследник на Юрген Клоп: Уверен съм, че скоро ще поема Ливърпул!
Снимка: Getty Images

1300 0

Най-вероятният наследник на Юрген Клоп начело на треньорския мостик на Ливърпул, Арне Слот, открито призна, че иска да поеме "мърсисайдци" и е уверен в позитивния изход на преговорите.

"Той е правилният човек!"

"Мечта ми е да бъда мениджър на Ливърпул. В момента преговорите между тях и Фейенорд вървят активно и скоро може да имаме новини. Уверен съм, че нещата ще се подредят както трябва", заяви Слот.

Още: "От години не е имало такъв треньор": По стъпките на Кройф, но обсебен от Гуардиола и вманиачен по контрола - кой ще наследи Юрген Клоп?

Арне Слот

Върджил ван Дайк и треньорът на юношите старша възраст на Ливърпул, Джей Спиъринг, вече се обявиха в подкрепа на назначението на холандския специалист. Ван Дайк заяви след снощната загуба от Евертън, че сънародникът му "изповядва правилната философия и игрови стил, който ще му донесе успех на "Анфийлд".

Изказването на Спиъринг е в същия дух като той похвали ръководството за назначението на спортните директори Майкъл Едуардс и Ричард Хюз. Според него задачата да замести Клоп е доста трудна, но Арне Слот има нужните качество да се справи отлично.

Звезда на Арсенал похвали спряган за Ливърпул, помогнал му е много в развитието

"Може да е треньор на Ливърпул": Върджил ван Дайк разкри наследника на Юрген Клоп?

Клоп още вярва в шампионските амбиции на Ливърпул, нуждае се от "най-бързия обрат"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички