Меси игра с невиждан от 10 години "аксесоар", но каква е причината (СНИМКА)


Меси игра с невиждан от 10 години "аксесоар", но каква е причината (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5851 0

Лионел Меси напомни за класата си при класическия успех на Аржентина с 3:0 срещу Венецуела в петък вечер. Седемкратният носител на Златната топка, разбира се, беше титуляр за родината си, освен това носеше и капитанската лента на лявата си ръка, а в 82-та минута отбеляза 80-ия си гол за "гаучосите".

Както обикновено Меси беше с бутонки на световноизвестния концерн "Адидас", но лента на лявата китка откровено привлече вниманието не феновете. 34-годишният нападател очевидно е получил лека травма на китката си и затова изигра срещата с лентата. Това обаче не е аксесоар, който обикновено се свързва с аржентинската легенда – по-скоро е неизменна част от съотборниците му в ПСЖ - Неймар и Анхел Ди Мария.

Всъщност Меси носеше по-често лента в началото на активната си кариера - около 2006-2008г., когато се подвизаваше с номер 19 в Барса, а прическата му включваше кичури. Трябва да се върнем до края на 2012г. за да видим лента на китката на Меси, като тогава я е сложил при победата с 4:0 над Леванте, когато той отбелязва две от попаденията.

През годините той беше забелязан да носи и червен амулет, който в последствие предаде на бившия си съотборник Фелипе Коутиньо за късмет. Бразилецът носеше гривната, когато през януари беше представен наемът му в Астън Вила.

А дали това не са последните мачове на Меси за националния отбор прочетете тук...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички