Джентълмен до дупка: Как Роберт Левандовски коментира триумфа на Лионел Меси?!


Джентълмен до дупка: Как Роберт Левандовски коментира триумфа на Лионел Меси?!
Снимка: Gulliver/GettyImages

6482 0

Футболистът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски не изневери на стила си и джентълменски поздрави Лионел Меси за спечелването на седмата му Златна топка. Полякът стори това с публикация в профила си в Инстаграм, в която написа следното:

"В началото бих искал да поздравя Лионел Меси - носителя на "Златната топка". Искам да благодаря на всеки един журналист, който гласува за мен и вярваше, че постиженията ми са важни през 2021 година. Спечелих наградата "Голмайстор на годината", но никой играч не може да спечели индивидуална награда без най-силния отбор и верни фенове зад гърба си. И за мен не е по-различно".

"Искам да благодаря на моя клуб Байерн Мюнхен за полето за изява, което ми даде, за да успея да постигна мечтите си. Искам да благодаря и на моите съотборници от полския национален отбор. Искам също така да благодаря на феновете, че ме подкрепят всеки ден, това означава много за мен. И най-важното, огромно благодаря на семейството ми, благодаря ти мамо, благодаря ти Анна - ти си любовта на живота ми и най-добрият ми приятел, благодаря на сестра ми Милена и на моите приятели и мениджърски екип за непрекъснатата подкрепа, основата на моите постижения. Благодаря ви", написа Лева.

Аржентинецът също оцени по достойнство качествата на нападателя и още по време на церемонията излезе с призив към "France football" - прочетете го тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички