Джейдън Санчо: Готов съм да покажа какво мога срещу Германия на Евро 2020


Джейдън Санчо: Готов съм да покажа какво мога срещу Германия на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

1270 0

Джейдън Санчо заяви, че е готов да „покаже на всички на какво е способен“, ако получи шанс като титуляр в осминафиналния сблъсък между Англия и Германия от Европейското първенство по футбол. Санчо е част от състава на „трите лъва“, който се подготвя на „Уембли“ за срещата с Бундестима, след като финишира на първа позиция в група D със седем точки от трите си двубоя.

Въпреки това, крилото рядко получава възможност на Евро 2020, като има едва шест минути от пейката, дошли в последния мач от груповата фаза с Чехия. „Определено беше специално да получа първите ми минути в мача. Нещо, което никога няма да забравя. Надявам се да получа повече минути в следващите мачове. Просто ще изчакам възможността си и когато я получа, ще покажа какво мога. Мисля, че всички си помагат“.

„Ако няма конкуренция за титулярни места, тогава започваш да се отпускаш и не виждаш нещата, върху които трябва да работиш. Определено конкуренцията е много сериозна тук“, започна офанзивният футболист на Борусия Дортмунд.

Санчо има 20 мача за Англия, като всички те дойдоха след трансфера му в германския тим от Манчестър Сити през 2017. 21-годишният играч се утвърди като един от най-талантливите футболисти в атакуващ план, като е близо до трансфер за около 77 млн. паунда в Манчестър Юнайтед през лятото.

Санчо се надява да попадне сред стартовите 11 на Англия срещу Германия във вторник, казвайки: „Познавам доста от играчите на Германия. Играя срещу тях непрекъснато, така че ще бъде интересно да ги видя с техния национален отбор. Надявам се, ако получа шанс, да използвам опита от изиграните срещи в Бундеслигата“, завърши той.

Санчо е все по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Каква сума ще изръсят "червените дяволи" за него - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички