Все по-близо! Лео Меси събира бившите си съотборници, за да обсъди бъдещето си?


Все по-близо! Лео Меси събира бившите си съотборници, за да обсъди бъдещето си?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3868 0

Една от най-големите легенди на Барселона - Лео Меси, изглежда все по-близо до своето дългоочаквано завръщане на "Камп Ноу".

Популярният журналист Матео Морето от "Relevo" съобщава, че асът на ПСЖ ще се срещне с част от бившите си съотборници при каталунците идните часове и дни.

Обратно в Барселона

Аржентинският голмайстор се възползва от няколкото дни почивка на разположение и заедно с цялото си семейство отпътува към къщата си в Кастелделфелс. 

Само ден по-рано възпитаниците на Шави постигнаха победа с 1:0 над Атлетико Мадрид в 30-ия кръг на Ла Лига. Морето информира, че се очаква старите приятели да обсъдят и бъдещето на световния шампион от Катар.

Информацията

"Лео Меси е в Барселона с цялото си семейство, както Джерард Ромеро съобщи вчера. Когато има свободно време, Лео се завръща вкъщи, защото Барселона е неговият дом. Там, където той би искал да играе следващата година, ако условията са точки. В следващите няколко часа аржентинецът е планирал да се срещне с някои от бившите си съотборници и приятели от Барса, за да се забавляват, прекарат време заедно и също да споделят идеи относно бъдещето му", пише специалистът в социалните мрежи.

Изглежда ясен и отговорът на въпроса дали ще се осъществи среща между Меси и ръководството на Барселона в същия период.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички