Страхотен ранен гол за Атлетико бе достатъчен за икономична победа срещу Майорка (ВИДЕО)


Страхотен ранен гол за Атлетико бе достатъчен за икономична победа срещу Майорка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

430 0

Атлетико Мадрид се справи с Майорка с 1:0 като гост в двубой от 34-ия кръг на Ла Лига. Победата дойде след страхотен гол на Родриго Рикелме още в 5'. С успеха "дюшекчиите" събраха 67 точки и са 4-ти, докато Майорка е 16-ти с 32 пункта.

Майорка се намира криза след загубения финал за Купата на краля, като има само точка от последните си 4 мача. В следващия кръг приема Лас Палмас, докато Атлетико Мадрид ще играе със Селта. Като цяло "дюшекчиите" бяха по-добрият отбор и заслужено си тръгна с победата.

Родриго Рикелме спечели приза за Играч на мача с невероятния си гол. Той се обърна на границата на наказателното поле и с хубав удар по земя прати топката в мрежата. Малко след това Майорка бе близо до изравняване, но Раийо не намери вратата с глава.

В 30' Марио Ермосо нацели страничния стълб и не успя да вкара втори гол за мадридчани.  И през втората част темпото се запази, като Йоренте бе близо до гол, а 10-ина минути преди края домакините можеха да изравнят.  Сайл Ларин навлезе в наказателното пол и стреля в левия ъгъл, но Ян Облак бе безупречен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички