Ще играе ли Меси в "Ел Класико"? Въпросът има отговор!


Ще играе ли Меси в "Ел Класико"? Въпросът има отговор!

18150 0

Голямата дилема за това дали Лионел Меси ще се изправи срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу" в събота вечер беше разрешена. Медицинският щаб на Барселона даде зелена светлина на Луис Енрике да включи аржентинския ас в групата за "Ел Класико", което е тази вечер от 19:15 часа българско време.

През цялата седмица Бълхата е тренирал наравно със своите съотборници, като дори се включи в няколко тренировъчни мача, за да се прецени до колко готов е Меси за по-остри сблъсъци, каквито неминуемо ще има срещу "белия балет".

В крайна сметка, Лео не е изпитал никаква болка и е на разположение на Луис Енрике за ключовата среща. Той обаче не даде категоричен отговор дали Меси ще започне титуляр, или ще чака своя шанс от скамейката. В Испания обаче са категорични, че №10 ще започне срещата на терена още от първата минута.

Другата добра новина в лагера на Барселона е, че се завръща и Иван Ракитич. Той имаше проблем с прасеца, но подобно на Меси е получил положителна оценка за състоянието си от медицинския щаб. Хърватинът ще бъде титуляр на "Бернабеу", освен ако Луис Енрике не потърси елемент на изненадата с пускането на Серхи Роберто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички