С идването на Зидан се промени и трансферна цел №1 на Реал Мадрид


С идването на Зидан се промени и трансферна цел №1 на Реал Мадрид

2141 0

През последните години трансферна цел №1 на Реал Мадрид определено беше Серхио Агуеро, който беше атакуван многократно от Флорентино Перес. През миналото лято "лос бланкос" се опитаха да го вземат от Манчестър Сити, но "гражданите" нямаха никакво намерение да се разделят с основния си голмайстор. Сега обаче Зинедин Зидан има друга цел №1 и тя се казва Еден Азар.

Френският треньор вижда в белгийското крило бъдещето на "белия балет", въпреки че играчът прави най-слабия сезон в кариерата си. Той е отчайващ с екипа на Челси, но това помага и на Реал, тъй като от 100 милиона паунда трансферна му сума е паднала поне с 20 милиона.

Според "Marca", Зидан е бил категоричен, че иска Еден Азар в състава си, поставяйки го над своя сънародник Пол Погба и централния нападател на Байерн Роберт Левандовски.

Докато играеше за Лил, белгиецът също беше в плановете на Реал Мадрид и Зинедин Зидан е работил по осъществяването на трансфера, но "кралския клуб" не е можел да му осигури титулярно място при наличието на Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Месут Йозил и Анхел ди Мария, както и предстоящото привличане на Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички